vrijdag 29 juli 2011

Heel Gewoontjes!

Hmm loop je daar eventjes tegen een artikel aan waarbij 'marketingbollebozen'
het idee hebben geopperd de bierdrinkende afrikaan te laten bepalen wie er speelt in de derby tussen de Kaiser Chiefs en de Orlando Pirates!
Zo Uniek is deze actie in onze ogen echter niet! dit gebeurd bij ons namelijk wekelijks! STUMPERDS
lees verder voor het hele bericht.



Eindelijk, de macht is aan het volk. In Zuid-Afrika althans. Wie betaalt, bepaalt, in het uiterste puntje van het donkere continent. Als je zoveel mogelijk bier drinkt in Johannesburg, Kaapstad en Bloemfontein, mag je de opstelling van de topclubs Kaizer Chiefs en Orlando Pirates bij elkaar burpen.
De actie voor de altijd beladen derby van Soweto, die zaterdag wordt gespeeld, komt van een bekend biermerk. Marketingbollebozen hebben bedacht dat supporters die altijd trouw de wedstrijden volgen nu eens mogen laten zien dat ze zelf ook kennis van de sport en het trainersvak hebben. Zuid-Afrika heeft immers bijna 50 miljoen bondscoaches. Al die mensen zullen best een greintje verstand hebben van voetbal. Zelfs de, vooral mannelijke, toogklitters en kratkoningen van het land. Of misschien wel júist, want we weten allemaal: het draait in het leven om voetbal, bier, en dan was er nog iets…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten