maandag 22 augustus 2011

Wedstrijdverslag: Epe 8 verlies van Heerde 4

afgelopen zondag was 't weer zo ver. Epe 8 mocht weer verschijnen aan de aftrap van het nieuwe seizoen.
Er stond een lastige beker opponent tegen over de blauw-witten. Middels defensief voetbal en via de counter probeerde we het 'sluwe' heerde te slim af te zijn. Dit leek in het eerste kwartier ook te lukken. Via Anton en Rik kwam de bal bij Jos die één op één met de keeper de bal in het net schoot. 1-0!

Waar in de beginfase Heerde slordig was en Epe tot een paar keer toe dicht bij nog een 2e treffer was, was het toch Heerde die de gelijkmaker scoorde. na een slalom door de eper verdediging werd de bal langs 'bokkie'geschoten. 1-1. Nog voor rust wist Heerde ook voor de tweede maal te scoren. na een inschattings fout op het middenveld en goed combinatie voetbal van Heerde werd het 1-2.
Dit was tevens de ruststand.

Na rust kwam heerde op stoom en liet epe het volledig afweten. Heerde scoorde al gauw de 3-1 en toen was het verzet volledig gebroken. Heerde liep uit naar 4-1 en 5 -1. Epe creerde daarintegen geen enkele kans meer.

Epe verloor terecht met 5-1.