woensdag 7 september 2011

Gouden Bal Contest - s.v. Dedemsvaart


Het leiderschap van sv Epe 8 heeft voor het seizoen 2011/2012 een merkwaardig onderzoek ingesteld. Elke tegenstander van Epe 8 heeft als het goed is een keuken op het sportcomplex om de rammelende sporters van iets hartigs te voorzien. De technische staf zal dit seizoen bij elke uit-wedstrijd de gehaktbal testen. Bij de keuring wordt er gelet op bijvoorbeeld de grootte, de prijs, uitstraling, enz. De keurmeesters dit seizoen zijn Gert-Jan Mulder en Gerben Busman.

De Bal van s.v. Dedemsvaart

Deze gehaktbal werd geserveerd op een schoteltje met een heuse vork. Je moet wel even wachten aan de balie voordattie komt, dat kan een probeleem zijn als je snel weg moet. Hij was zacht en sappig en had een prima structuur. Er zaten zelfs groenten in verwerkt. Hij kostte € 2,- inclusief saus. (waar je dan niet al te veel van krijgt). Sommige spelers van Epe 8 vonden het eindcijfer wat te hoog gegrepen.

Service: 7,5
Saus: 5,5
Grootte: 9,7
Warmte: 6,5
Uitstraling: 9,7
Smaak: 9
Eindcijfer: 7,9

Zo zag de gehaktbal van s.v. Dedemsvaart eruit!

3 opmerkingen:

  1. ik heb nog geen data ontvangen over de gehaktbal van hattem!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet getest?
    Om Attem een eerlijke kans te geven om mee te dingen naar het bemachtigen van de gouden bal zijn we nu dus genoodzaakt om deel te nemen aan het Attem toernooi!

    BeantwoordenVerwijderen