donderdag 29 september 2011

Live mee praten: Vaassen 4 - Epe 8

Omdat het kan, vanavond via dit blog: live mee praten met de wedstrijd van Epe 8.
Speciaal voor de mensen die vanavond niet konden en voor andere geïnteresseerde!!!
Verslaggever 'Tino' geeft vanavond live verslag van deze wedstrijd!

BeantwoordenVerwijderen
  2. Epe 8 is aan de betere hand al een aantal schoten op het doel. En nu net 48 ste minuut word er gescoord door rick

3. Sorry de 0 - 1 in de 28ste minuut door rikkerd

4. Klennen word onder uitgehaald in het straf schop gebied en een penaltie voor epe waaruit rikkerd de 0-2 scoord

5. Gerdo scoort de 3-0 inde 40 ste minuut... Epe heeft kans na kans en vaassen vierkan er niet uit komen

6. Na dat de bal door een bal word gestopt met de hand door een vaassen speler in het strafschop gebied werd de bal op de penalty stip gelegd... Herold schiet recht op de keeper waarna rikkerd rustig er in tikt... Een 0-4 voor epe

7. Man kruipt weg waarna een 1-4 niet te vermijden was

8. Vaassen - epe 1- 5 klennen scoort na een mooi een tweetje met rikkerd het 5de doelpunt

9. Vaassen scoort de 2-5 na een gat in de verdedeging weet vaassen te scoren