maandag 21 november 2011

Dennis 5 jaar in de amusementenbranche


Aankomende zaterdag 26 november heeft Epe 8 een klein feestje. Clubgenoot Dennis Wiltink viert dat zijn carriere als zanger en entertainer nu al 5 jaar duurt. Verder viert hij dat 26 november de 330ste dag van het jaar is in de gregoriaanse kalender. 26 november is altijd al een belangrijke datum in de geschiedenis van de mensheid geweest. Denk hierbij aan James Cook, die op 26 november 1778 Maui ontdekte. Of aan 26 november 1922. Toen de tombe van de Egyptische farao Toetanchamon werd opengemaakt. De Zonnekoning (Lodewijk XIV van Frankrijk) verklaarde de oorlog aan de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden op 26 november 1680. In India werd op 26 november 1949 de grondwet van het land aangenomen. En op 26 november 1939 is Tina Turner geboren. Alle reden dus om feest te vieren. Nu staan de jongens van Epe 8 sowieso al bekend om snel een reden aan te nemen om feest te vieren. Voorbeeld: "We organiseren een barbeque t.b.v. de afsluiting van de voorbereidingen van het nieuwe seizoen".

Goed, we hebben dus feest. En wat doen we als er feest is? Juist, ons feestkloffie aandoen! Daar hebben wij bij Epe 8 een speciaal pak voor. (Zie foto). Het is dus ook de bedoeling dattie gebruikt wordt. We hebben het immers niet voor de katse kut! Voor degene die om onduidelijke redenen kleerscheuren e.d. zijn opgelopen in België, of voor degenen die zijn das is kwijtgeraakt toen het faxapparaat kuren had en i.p.v. een A4-tje de gehele stropdas heeft gefaxt, geen paniek! Bij de Wibra verkopen ze voor een appel en een banaan blauwe stropdassen en witte bloesjes. Als je er ook nog graag een logotje op wilt hebben, breng hem dan even langs bij Buur aan de Brinklaan 3. U zult hem dit seizoen namelijk nog vaker nodig hebben. Zo bijvoorbeeld tijdens onze kroegentocht, de boerenkooltocht, bowlen en chinezen, weekendje weg, en de nieuwjaarsreceptie. Het zou zonde zijn als enkele van ons buiten de boot vallen tijdens officiële Epe 8 bijeenkomsten.



Zo. Je ziet er weer hetzelfde uit als de rest van de jongens, het is 19:30u, je hebt je tanden gepoetst, een lokgeur opgedaan, je veters zijn gestrikt, je bakkebaarden laten staan, de hond uitgelaten, GTST gekeken, de houtblokken voor de kachel zijn gespleten, je hebt je neushaar geëpileerd, een kladde geld op zak, en je denkt bij jezelf: "waar moet ik mij in Zeusnaam melden?" Nou, je kunt je vrije zaterdagavond uurtjes inleveren vanaf 20:00u bij de Middenstip in Epe. In ruil daarvoor krijg je hoogstpersoonlijk van Dennis een toegangsbewijs in de vorm van een neptattoo (stempel). Deze tattoo geeft je de gelegenheid om de hele avond lekker anoniem (tenminste, dat moet je jezelf dan nog effe wijsmaken) te dansen. Dansschoenen vereist dus. Rubberlaarzen, plateauzolen, houten klompen en skischoenen worden in deze categorie als onhandig betiteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten