maandag 28 november 2011

Slecht, Slechter Slechtst!

Of we nou elkaar op het goede of slechte been aanspelen, het aannemen van een bal blijft lastig. Als er dan voorafgaand aan de wedstrijd ook nog collectief feest gevierd word en er een tegenstander in het veld staat die tracht het Engelse voetbal te spelen maar enkel excelleerd in het maken van beangstig harde overtreden dan is er één garantie! Dat worden 90 vreselijke minuten!

Stoempen, Hannessen, Rammen, Sleuren en weer omschakelen. Zomaar wat steekwoorden om de wedstrijd tegen de  Welsum 1 samen te vatten. 

Waar de Lichamen van  de 11 Epe spelers tussen de kalklijnen rond hobbelden, lagen de geesten van de heren nog mooi onder wol. De geest was niet in staat om na 10x snoozen uit bed te komen en koos eieren voor zijn geld. De geest is in bed blijven liggen in de wetenschap dat er aan het eind van de ochtend een gebroken lichaam naast hem komt liggen. 

De door Epe 6-3 gewonnen wedstrijd kende, op het eind signaal na, geen enkel hoogtepunt. Daarom willen wij de excuses aanbieden aan de supporters die WEL met hun volle verstand aanwezig waren.

Nog een dozijn van deze slechte wedstrijden en we zijn kampioen!

Hup Epe! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten